Cu toții ne dorim să avem parte de relații frumoase și de durată de dragoste. Amenajarea spațiului interior poate ”vorbi” despre tine, despre capacitatea ta de a primi cealaltă persoană în viața și în  casa ta.

Toate obiectele din casă, mobilierul precum și alte detalii care te înconjoară  oferă informații despre personalitatea ta.

 

Iată câteva recomandări  Feng Shui pentru atragerea dragostei:

  1. Elimină orice element din casă care sugerează singurătatea: un scaun, lucrări de artă cu o singură persoană.
  2. Se recomandă echilibrarea energiei din dormitor incercând să fie totul in pereche, de exemplu: două noptiere, două veioze, două perne.
  3. Lăsați un loc liber în dulapul din dormitor pentru persoana iubită.
  4. Evitați oglinzile în care se reflectă patul.
  5. Dacă sunteți femei singure aduceți energia yang masculină prin imagini cu eroi sau cu imagini ale idealului masculuin, iar dacă sunteți bărbați singuri este recomandat să aduceți energia yin feminină prin imagini, picturi, sculpturi cu reprezentări feminine.
  6. Amplasează o imagine a unui cuplu de îndrăgostiți in living.
  7. Tablourile cu bujori în dormitor reprezintă un puternic remediu pentru atragerea dragostei de către doamnele și domnișoarele singure. Acesta se va înlătura imediat după căsătorie.
  8. Ai grjă ca sectorul de SV al casei să nu lipsească și să fie mereu activat. Poți amplasa remedii Feng Shui în SV livingului ori în SV dormitorului precum:
    Rațele Mandarin din cuartz roz
    Simbolul Dublei Fericiri
    -Nodul Mistic (link la shop).
    Pentru a nu da greș în amplasarea remediilor poți solicita calcularea amprentei
  9. Pentru atragerea partenerului se va amplasa în dormitor remediul cu zodia de dragoste pentru fiecare.

Pentru că suntem unici având în ,,bagajul” personal elemente și avem stâlpi diferiți se recomandă, pentru  a beneficia de un rezultat cât mai bun, un calcul personalizat in funcție de data nașterii. – (Solicită calcularea chart-ului )

Citește și articolul cu zodia Florii de Piersic…