Recomandări Feng Shui pentru succes în carieră

Pentru că ne petrecem destul de multe ore la locul de muncă, fie că este la birou sau între timp locul de muncă a devenit acasă, acesta trebuie să fie unul cât mai plăcut, aducător de succes.

În Feng Shui sectorul responsabil cu dezvoltarea și planificarea afacerilor este Nordul. Tot acest sector dintr-o locuință poate indica progresul în carieră al persoanei respective.

Astfel, este benefic să fim atenți la anumite aspecte:

1. În sectorul de nord dacă se află ușa de la intrare, aceasta trebuie să fie luminată, îngrijită și să aibă un aspect primitor.
2. Pereții din acest sector nu trebuie să fie deteriorați,să aibă fisuri, crăpături sau pete de mucegai și infiltrații de apă. Se recomandă repararea acestora imediat.
3. Încercați să nu depozitați obiecte și lucruri nefolositoare in acest sector mai ales dacă urmăriți o avansare sau o mărire de salariu pentru că poate indica o energie greoaie, stagnantă cu pierderi de prosperitate.
5. Păstrați masa de lucru curată și încercați să fiți cât mai organizați.
6. Activați sectorul carierei prin amplasarea remediilor pentru potențarea succesului și avansare: Steagul Victoriei, Calul de Vânt cu steagul victoriei, Tablou cu Caii Succesului, Ru Yi
7. Amplasați o fântână acolo unde sunt stelele de succes și victorie conform amprentei spațiului. Solicită calculul amprentei.
8. Purtați asupra voastră amulete pentru succes și victorie cum ar fi : Amuleta Steagul Victoriei, Amuleta cu Calul de Vânt, Amuleta cu Suma Zece.