Aliati Zodiacali

Conform Zodiacului Chinezesc anul nașterii determină zodia în care te-ai născut. Fiecare zodie poartă numele unui animal care aparține unui triunghi de alianță.

Potrivit Diagramei celor 24 Munți, sunt patru triunghiuri de alianță a câte trei zodii astfel:
- Triunghiul oamenilor de acțiune : Șobolan, Dragon, Maimuță
- Triunghiul intelectualilor: Bivol, Șarpe, Cocoș
- Triunghiul justitiarilor sau al independenților : Tigru, Cal, Câine
- Triunghiul diplomaților: Iepure, Oaie, Mistreț

Oamenii aparținând aceluiași triunghi de alianță pot avea aceleași afinități, caracteristici în comun și se pot simți confortabil împreună.

Putem observa acești aliați printre persoanele apropiate cu care ne înțelegem bine, prieteni, rude, colegi sau să fim norocoși și să întalnim chiar partenerul de viață ca fiind unul dintre acești aliați. În afaceri, ne putem alege partenerul de business sau ne putem alege oamenii din echipa cu care lucrăm să facă parte din triunghiul nostru de alianță, deoarece pot rezolva împreună problemele apărute cu succes, fără prea multe impedimente.

Pentru a beneficia de norocul acestora, ne putem folosi de zilele de aliat din Calendarul Chinezesc, dar trebuie ținut cont si de steaua anului, a lunii și a zilei, impreună cu chartul personal, pentru a programa demararea unor lucruri importante. Verifică datele din calendarul chinezesc.

Ne putem atrage să vina către noi persoane de ajutor, ori să se creeze noi oportunități prin folosirea remediilor. Acestea pot fi amplasate în casă sau la birou. Putem purta imagini și amulete având ca reprezentare zodiile din triunghiul de alianță.

Click pentru a vedea triunghiurile de alianță